ecomm platform
Services
E-commerce

E-commerce

ecommerce-platforms-white

E-commerce Platformen

Wij ontwerpen custom platformen om een volwaardige merkervaring aan te bieden. Dankzij een intuïtieve navigatiestructuur en haarscherp design heb jij direct een competitief voordeel.
e-fullfilment-white

Supply Chain Management

Automatiseer jouw supply chain volledig. Geef jouw klant het gevoel dat hij op een efficiënte manier zijn transactie kan doorvoeren.
digital-marketing-white

Digitale Marketing & ROI

Wij bedenken een marketing plan ter ondersteuning van jouw digitale producten. Hiervoor gebruiken we een mix van ads, lead capturing en weloverwogen SEO.
Neem contact op
ecomm platform

Praat met onze digital experten!
Wij staan klaar om jou te helpen.

ecommerce-cost-black
Wat kost zoiets en hoe begin ik eraan?
Welk type webshop werkt het beste voor mijn merk? Wat is het kostenplaatje om een custom, simpele of een complexere webshop te laten bouwen? Contacteer ons voor meer info.
marketing-strategy-black
Hulp nodig bij het uitschrijven van jouw digitale strategie?
We plannen een brainstorm sessie in en bekijken welke digitale marketing tools nuttig zijn voor jouw doelgroep. We onderzoeken welke technieken de hoogste ROI bieden tegen de laagste prijs.
product-launch-black
Product lancering & merkbeleving
Wil jij graag een nieuw product op de markt brengen maar ben je niet zeker hoe je hier best aan begint? Onze digitale expert spart graag met jou om je USPs, go-to-market & digitale strategie door te nemen.

Wij combineren de nieuwste technologie met sterk design.

Wij doen beroep op 10 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van merken, van A tot Z. De digitale producten die wij afleveren worden grondig getest tot alle puntjes op de i zijn gezet. Pas wanneer wij 120% tevreden zijn, leveren we af aan onze klanten. Op die manier blijft onze naam synoniem voor de hoogste kwaliteit aan digitale producten.

Onze techstapel voor het bouwen van
e-commerce platformen.

Onze e-commerce diensten

ecommerce-platforms-black
Jouw online business

Webshops

ecommerce-platforms-black
Jouw online business

Webshops

Ons team van strategen en creatieve geesten dompelen zich volledig onder in jouw project. Onze e-commerce platformen zijn opgebouwd om de aandacht van de bezoeker zo optimaal mogelijk te benutten, en om zijn vragen zo snel en efficient mogelijk te beantwoorden. Door jarenlang ervaring en de nodige data analyses (o.a hotjar, google analytics, etc.) zorgen we ervoor dat we de vaakst voorkomende barrières tot aankoop vermijden op jouw webshop met optimale conversie als resultaat.
Contacteer ons team
e-fullfilment-black
Online sales op zijn best

E-fulfilment

e-fullfilment-black
Online sales op zijn best

E-fulfilment

Door te investeren in professionele e-fulfilment diensten kan jouw bedrijf zich focussen op zijn kernactiviteiten. Ons doel is om de complexiteit in het operationele, logistieke en administratieve luik van jouw webshop te verminderen. Onze experten buigen zich over jouw problematiek en bieden weloverwogen en pragmatische oplossingen aan die een antwoord bieden op jouw specifieke probleemstelling.
Contacteer ons team
branding-black
Defining your dresscode

Branding

branding-black
Defining your dresscode

Branding

Het begint allemaal met een heldere merkstrategie waaruit een unieke huisstijl en logo design voortvloeien. Na het nodige graafwerk in de cijfers, eigenen we ons de consumer journey van jouw ideale klant toe. Met deze info gaan we aan de slag en komen zo tot een brandbook dat als gegoten zit voor jouw merk, en dat kan worden toegepast over allerlei verschillende kanalen. Dit biedt de nodige rust, want bij twijfel kan je altijd terugvallen op je brandbook!
Contacteer ons team

Praat met Robi,
onze e-commerce expert.

robi-struyf-480x480

Robi Struyf

Digital Strategist
robi@gafas.be
+32 472 33 95 90
Ons Werk

Lizy

’s Werelds snelste online leasing platform

Goodmorning

Een functioneel merk omtoveren naar emotionele consumentenbehoeften

Wonderbuckle

Een mooi merk bouwen dat converteert

Get in touch

Looking to start a new project? Fill in your details and we will get back to you.

Talk to a digital expert

robi-struyf-480x480
Robi Struyf
Digital Strategist
robi@gafas.be
+32 472 33 95 90