Ons motto

De perfecte balans tussen
technologie en prachtig design.

Strategie

In onze strategie workshop onderzoeken we jouw digitaal landschap: concurrentie analyse, doelgroep analyse en het uitschrijven van buyer personas. Met deze informatie gaan we aan de slag en creëren we een merkpositionering, digitale strategie, content strategie en zelfs een e-commerce strategie. Dit alles gieten we in een hapklare digitale brandguide die jij kan gebruiken voor al jouw digitale communicatie.

Praat met ons team

Branding

Wat maakt jouw merk anders? Waardoor gaan jouw consumenten jou net herkennen? Juist, door een sterke branding! In-house hebben we een team van creatives die klaar staan om jouw merk onder handen te nemen. Onze graphic designers zorgen voor een custom logo design,  het team van native copywriters en SEO experten zorgen voor SEO-proof content.

Tot slot gaat het team van fotografen en videografen aan de slag om beeldmateriaal te maken dat jouw merk een professionele uitstraling zal geven en zonder twijfel jouw consument zal aanspreken.

Digitale producten

Onze expertise ligt hem in user experience (gebruikservaring). Hierdoor valt of staat een digitaal product namelijk. Onze professionele websites, web & mobiele apps en webshops zijn gemaakt om inuïtief te navigeren en de consument doorheen de verschillende pagina’s te loodsen.

Naast user experience is conversie ook erg belangrijk. U wilt uiteraard dat uw investering opbrengt. Onze digitale producten zijn succesvol omdat we rekening houden met de volledige consumer journey. We triggeren de consument tijdig dankzij een duidelijk productoverzicht, gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheden en een goed doordachte marketing automation (retargeting) campagne.

 

Digitale Marketing

Je hebt wellicht een fantastisch product, maar als niemand het kent gaan de verkopen uitblijven. Dit klinkt logisch, toch? Uit ervaring weten we dat merken vaak belangrijke stappen in hun sales funnel overslagen. Wij helpen je graag verder!

Samen schrijven we een goed doordachte inbound marketing strategie uit en zetten we een sterke lead generation campagne op. Wij werken telkens met het principe van A/B testing om zeker te zijn dat de juiste content, op het juiste moment bij jouw doelpubliek verschijnt.

Onze cultuur.

Wij zijn GAFAS, een full service digital agency gevestigd in Antwerpen. In 2013 zijn we opgericht met als doel bedrijven helpen in hun digitale transformatie en sterke merken te bouwen. Ondertussen hebben we een divers team van designers, ontwikkelaars en marketeers. Sins 1 juni 2020 maakt Gafas deel uit van Upthrust waardoor we vanaf heden ook growth marketing trajecten kunnen aanbieden.

Ons team.

Ons team heeft veel ervaring en helpt je graag verder!

Robi

Co-founder & Digital Strategist

David

Co-founder, Art-Director & Photographer

Caroline

Sales & marketing

Niels

Interaction Designer & Developer

Mathias

Project Manager

Jordy

Front-end developer

Robin

Front-end developer

Medhi

Photographer & Model Scouter

Jurn

Video production

Doordacht design, intuïtieve navigatie &
inspirerende user experience.

Onze Klanten.

Wij hebben een breed portfolio aan klanten gaande van startups tot grote bedrijven. Neem alvast een kijkje!

Get in touch

Looking to start a new project? Fill in your details and we will get back to you.

Talk to a digital expert

robi-struyf-480x480
Robi Struyf
Digital Strategist
robi@gafas.be
+32 472 33 95 90