advanced websites
Services
Digital products

Digitale producten

advanced-websites-white

Advanced Websites

Corporate en merkwebsites met een sterke focus op lead capturing, een relevant merkverhaal en een breed scala aan content marketing tools.
ecommerce-platforms-white

Webshops

Gebruiksvriendelijke webshops waarbij complexe processen zoals wederkerende betalingen en stock management geautomatiseerd zijn.
web-mobile-apps-white

Web & Mobiele Apps

Wij bouwen digitale platformen en progressieve webapps met een moderne API architectuur om de digitaliseren van jouw bedrijf toekomstbestendig te maken.
Neem contact op
digital products banner

Praat met onze digitale experten!
We staan klaar om je te helpen.

ideate-black
Brainstorm over de digitale mogelijkheden voor jouw merk
De dag van vandaag zijn er enorm veel mogelijkheden: verschillende platformen, apps, webshops. Elke optie heeft een invloed op de consumer journey van jouw doelgroep. We beginnen bij het uittekenen van jouw belangrijkste uitdagingen en koppelen hier een actieplan aan met een timeline en overzichtelijk budget.
growth-audit-black
Wij auditen jouw bestaande websites of digitale platformen
Ben je op zoek naar feedback over je huidige technologiestapel? Samen nemen we een kijkje en bepalen we of deze duurzaam is. Indien niet, bespreken we technische functies die een update kunnen gebruiken. Onze digitale experten staan klaar om jouw product onder handen te nemen.
ecommerce-platforms-black
Een webshop bouwen voor mijn winkel
Wilt u meer leads op uw website? Wij helpen je graag verder door doelgerichte en ROI-gedreven landingspagina’s op te stellen. We nemen alle digitale touchpoints van jouw doelgroep onder de loep. Tot slot zorgen we dat jij zichtbaar bent in Google door content te maken die de regels van SEO nauwkeurig volgen.

Wij combineren de nieuwste technologie met sterk design.

Wij doen beroep op 10 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van merken, van A tot Z. De digitale producten die wij afleveren worden grondig getest tot alle puntjes op de i zijn gezet. Pas wanneer wij 120% tevreden zijn, leveren we af aan onze klanten. Op die manier blijft onze naam synoniem voor de hoogste kwaliteit aan digitale producten.

Onze techstapel voor het bouwen van digitale oplossingen.

Onze digital diensten

advanced-websites-black
Digitale belevingen

Advanced Websites

advanced-websites-black
Digitale belevingen

Advanced Websites

Het woord ‘duf’ staat allerminst in ons woordenboek, in tegendeel als je houdt van haarscherp design met een doordachte navigatiestructuur dan ben je bij ons aan het juiste adres. We spitten samen jouw merk tot het bot uit en vertalen de kernwaarden naar een hapklaar verhaal dat draagbaar is over verschillende digitale touchpoints. Door de consumer journey in ons achterhoofd de houden, zorgen we ervoor dat jouw potentiële klant op een logische manier door jouw website wordt geloodst en dusdanig omgetoverd wordt naar een kwalitatieve lead.
Contacteer ons team
ecommerce-platforms-black
Jouw online business

Webshops

ecommerce-platforms-black
Jouw online business

Webshops

Wist je dat bijna 70% van online shoppers hun aankopen niet afronden? Onze doelstelling is om dit percentage drastisch naar beneden te halen, zonder te moeten inboeten op design. Van start tot einde werken onze strategen en designers nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw webshop in staat is om jouw merkverhaal te vertellen én zal converteren. Wat erg belangrijk is bij de opbouw van jouw webshop is ons systeem van AB testen, zo zien we welke functionaliteiten nut hebben. .
Contacteer ons team
web-mobile-apps-black
Ultieme user experience

Web & Mobiele Apps

web-mobile-apps-black
Ultieme user experience

Web & Mobiele Apps

Bent u op zoek naar een digital agency that een nieuwe web of mobiele app kan bouwen, of om een bestaand product een facelift te geven? We got your back! Wij bouwen full stack mobiele producten met native technologie voor iOs & Android toestellen. Een perfecte fit voor merken die hun business verder willen uitbouwen op mobile. Onze hoofdarchitect en team van senior developers kiezen de perfecte technologystapel voor jouw specifiek product.
Contacteer ons team

Praat met Robi,
onze digitale strateeg.

robi-struyf-480x480

Robi Struyf

Digital Strategist
robi@gafas.be
+32 472 33 95 90
Ons Werk

Lizy Car Leasing

’s Werelds snelste online leasing platform

Minze Health

Mobiele app met ingebouwde mictiedagboek

Deltaworx App

App creatie om studenten te helpen in hun zoektocht naar studentenwerk

Goodmorning

Een functioneel merk omtoveren naar emotionele consumentenbehoeften

Get in touch

Looking to start a new project? Fill in your details and we will get back to you.

Talk to a digital expert

robi-struyf-480x480
Robi Struyf
Digital Strategist
robi@gafas.be
+32 472 33 95 90