All insights

Ecommerce voor de KMO.

Ecommerce voor de KMO.

Een webshop starten was nog nooit zo makkelijk. 1-2-3 shops zoals Shopify, Lightspeed en Tilroy maken het opzetten van een e-commerce een fluitje van een cent. Lightspeed en Tilroy bieden ook opties om je kassasysteem en stockbeheer mee te integreren (contacteer ons voor een uitgebreid overzicht). Toch zijn vele kleine webshops niet winstgevend omdat ze hun publiek niet kunnen bereiken of omdat hun product niet uniek genoeg is op de markt.

Niet getreurd, er zijn nog heel veel kansen op de markt en dan vooral voor e-commerce die een unieke service of product aanbieden dat niet op Bol.com, Amazon of Zalando te vinden is. Denk aan je eigen modelabel, je zonnebrillenlijn, tafels op maat enz.

Marketing en branding zijn erg belangrijk om je webshop tot een succes te bombarderen. Het vinden van je koperspubliek via de juiste kanalen is zeer complex en de kosten kunnen snel oplopen. Met Gafas. creëren we samen met de klant een winstgevend model waar de uitgaven overeen komen met de potentiële inkomsten want wij zijn ons volledig bewust dat iets pas duur is als de ROI uitblijft.

Wij geloven zeer sterk in kwalitatieve webshops die een uniek merk, product of service te koop aanbieden. Er zijn voldoende goede voorbeelden op de markt zoals https://www.hardgraft.com/ of https://www.lnknits.com/ die vanuit een 2koppig team een succesvolle webshop hebben opgericht met wereldwijde verkoop. In beide gevallen zijn ze gestart met een sterk merk, een uniek product en een duidelijke nichemarkt.

Zowel ln-knits en hardgraft hebben hun product zeer goed in beeld gebracht en via andere media laten ze veel achter de schermen zien. De productie, de herkomst van de materialen enz. Dit is hapklare koek voor de pers, bloggers en de consument voelt zich specialer.

Ook in het iets goedkopere segment is dit mogelijk. Kijk maar naar Komono die een uitgekiemd merk heeft neergezet, met een uitstekende webshop die tevens wereldwijd verkoopt. https://www.komono.com/

Voor vragen rond e-commerce kan je steeds mailen naar studio@gafas.be of bellen naar 0472339590.

Speerpunten Gafas.

Representatie brand
Marketing & Advertisement
Betaaloplossingen
Packaging & Stockbeheer
Kassasystemen
E-commerce platform